24.8.2017

Palvelupaketti: Tulevaisuus

Etene kohti tavoitteita

Taloushallinnon sähköiset palvelut, reaaliaikainen taloustilanne sekä yksilöidysti räätälöidyt yritysneuvonnan palvelut

Tulevaisuus pähkinänkuoressa

  • Paperiton reaaliaikainen kirjanpito osana kokonaisvaltaista yrityksesi talouden hoitoa. Tällä ”täyden hoidon” -palvelupaketilla varmistat, että olet koko tilikauden ajan – ajasta ja paikasta riippumatta – tietoinen yrityksesi todellisesta kannattavuudesta ja maksuvalmiudesta; tuntumat ovat muuttuneet tosiasialliseksi tiedoksi jonka varassa voit luottavaisesti ohjata yritystäsi kohti sen tulevaisuuden tavoitteita.

Hyödyt

  • Globaalissa toimintaympäristössä kaikkien toimialojen kilpailu on kasvanut. Tulevaisuudessa pärjäävät ne yritykset, joiden johto tietää mitä tekee. Valitessasi tämän palvelun olet oikealla tiellä, sillä tästä eteenpäin johdat yritystäsi faktoilla fiktioiden sijaan. Pystyt laatimaan tarjouksia jotka perustuvat yrityksesi oikeaan kustannusrakenteeseen ja hinnoittelemaan tuotteet ja palvelut niin, että myöskin kiinteille kuluille jää katetta. Vaikka sanat sisäinen laskenta tai kriittinen piste olisivat Sinulle hepreaa, niin ei hätää; me opastamme ja kerromme Sinulle kansankielellä mistä on kyse ja ennen kaikkea – miten niiden seuranta yrityksellesi olisi järkevintä toteuttaa. Kaiken bonuksena saat henkilökohtaisen yrittäjän personal trainerin sparrausta Sadulta, jolla 30 vuoden tilitoimisto­kokemuksen lisäksi on mm. Taloushallintoliiton koulutusohjelman mukainen Business Advisor yritysneuvojan erikoisammattipätevyys.

Sopivin valinta

  • Sinulle, joka haluat suunnitelmallisesti edetä kohti yrityksesi liiketaloudellisia tavoitteita. Olet yrittäjä, joka ymmärtää reaaliaikaisen taloustiedon merkityksen yrityksen johtamisen kulmakivenä ja olet valmis satsaamaan siihen muuttaaksesi taloushallinnon kustannuksen tulevaisuuden investoinniksi.

Palvelukokonaisuus on

  • taloushallinnon Rolls-Royce -valinta. Kyse on huolenpitosopimuksesta, jossa yrityksesi taloushallinto on järjestetty niin, että ulkoisen laskennan lisäksi on räätälöity tarpeittesi mukainen sisäinen laskenta – esim. tuoteryhmä- tai asiakkuuskohtainen kateseuranta. Olennaisinta kannaltasi tässä kokonaisuudessa on kuitenkin tietoisuus siitä, että enää et ole yrittäjänä yksin vaan rinnallasi on kumppani, joka kuuntelee, tukee ja sparraa sinua sekä päätöksentekoon että toimintaan.

 

Ota yhteytä