11.12.2011

Tilitoimisto Tili-Saarimaa Oy

Tilitoimisto

Auktorisoitu Tili-Saarimaa Oy on Turussa sijaitseva Tulevaisuuden tilitoimisto. Toimiston asiakkaat ovat pääasiassa Turun ja ympäristökuntien eri toimialojen yrityksiä. Nykyiset sähköiset järjestelmät mahdollistavat toimivan yhteistyön välimatkasta riippumatta, eli vaikka olisit yrittäjä savosta tai keski-pohjanmaalta niin voit tehdä päätöksen ja valita tilitoimiston Turusta!

HUOLETONTA JA HELPPOA TALOUSHALLINTOA!

Suunnitelmallisuus, tavoite ja kehityksen seuraaminen vievät liiketoimintaasi eteenpäin oikeaan suuntaan, silloinkin kun matkan varrella tulee eteen odottamattomia tilanteita. Tilitoimistoni tavoitteena on tukea asiakasyrittäjiäni sillä matkalla. Oman liiketoimintani yhteistyökumppaniksi olen valinnut ProCountorin. Olisiko Sinun aika valita minut?

Yritysneuvontapalvelun lisäksi tilitoimistoni hoitaa asiantuntemuksella kaikkien yritysmuotojen kirjanpidon ja tilinpäätökset, onpa yritysmuotosi sitten toiminimi, ky/ay, osakeyhtiö tai vaikkapa asunto-osakeyhtiö. Osto- ja myyntireskontrien hoito, sekä myyntilaskutus että ostolaskujen käsittely hoituvat nykyaikaisin menetelmin. Palkanlaskenta on myös mahdollista hoitaa tilitoimistossani. Yrityksen perustamisen lisäksi verotukseen ja kaikkeen talousohjaukseen liittyvät palvelumme ovat käytettävissänne yrityksenne liiketoiminnan kehittämiseen.

Yhteydenotot

Soita 0400-605 850

tai lähetä yhteydenottolomake

PAINAMALLA TÄSTÄ

 

onhan_tilitoimistosi_liiton_jasen

KIRJANPITO – YLIMÄÄRÄINEN KUSTANNUS VAI LISÄARVO?