12.4.2015

Taloushallintopalvelut

Huoletonta taloushallintoa

Yrittäjänä olet itse vastuussa siitä, että liiketoimintasi tulot ja menot ovat sekä arvonlisäverotuksessa että tuloverotuksessa oikein käsitelty ja oikea-aikaisesti verottajalle ilmoitettu.

Kun yhteistyökumppanisi on Tili-Saarimaa Oy voit nukkua yösi rauhassa – Satu huolehtii puolestasi siitä, että asiasi ovat kunnossa

Helppoa taloushallintoa

Kaikki on helppoa kun sen osaa!

Satu osaa kertoa talouden tärkeät tiedot ymmärrettävästi ja jättää ammattitermistön käytön kollegojen kanssa käytäviin keskusteluihin. Näin saat konkreettisia välineitä yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen – esim. yrityksesi kustannusrakenteen hahmottamiseen ja eri tekijöiden vaikutuksen tuotteiden ja palveluidesi hinnoitteluun. Tiedäthän, että oikea hinnoittelu on perusedellytys kannattavalle liiketoiminnalle ja vain kannattavalla liiketoiminnalla on tulevaisuutta.

Kirjanpito – ylimääräinen kustannus vai lisäarvo?

On ihan omissa käsissäsi onko yrityksesi kirjanpito vain turha ylimääräinen kustannuserä vai Sinulle tärkeää lisäarvoa tuottava palvelu.

Asiantuntijan käsissä yrityksesi perusdata jalostuu tärkeiksi liiketoiminnan seurannan ja kehityksen työvälineiksi.

Vertaillessasi eri asiantuntijoilta saamiasi tarjouksia kokeile seuraavaa ajatusleikkiä. Jos Sinun pitäisi valita, kumman sydänkirurgin ottaisit operoimaan sydäntäsi – sellaisen joka maksaa 50 e/h vai sellaisen, jonka työ maksaa 550 e/h? Kumpikin pitää itseään sydänkirurgina, mutta oletko Sinä yhtä luottavainen saamasi palvelun laadusta?

Yhteistyö Tili-Saarimaan kanssa on investointia tulevaan!

Kannattava liiketoiminta luo edellytykset positiiviseen kassavirtaan ja hyvä niin, sillä Cash is King!

Jos kuvittelet tietäväsi bisneksesi kannattavuuden siitä, kuinka paljon kukkarossasi on rahaa, niin et tiedä mistä puhut. Voit jatkaa samaa rataa ja toivoa parasta – tai sitten aloittaa yhteistyön Tili-Saarimaan kanssa ja tulevaisuudessa puhua siitä mistä tiedät.

Tilitoimistopalvelut

Yritysneuvontapalvelut

Yritysneuvontapalvelu on tilitomistojen uusi palvelu. Sen avulla tilitoimiston asiakas saavuttaa halutut liiketoiminnan tavoitteet. Lue lisää yritysneuvontapalvelusta omilta sivuilta.