12.4.2015

Laskutus, reskontrat, maksuliikenne, saatavien perintä

Myyntilaskutus, myyntireskontra

Voit halutessasi ulkoistaa myyntilaskutuksen Tili-Saarimaan osaaviin käsiin. Toimitat sovitusti laskutettavat tiedot Tili-Saarimaa Oy:lle ja voit keskittyä omaan bisnekseesi. Satu tekee ja lähettää laskut.

Tai voit tehdä Tili-Saarimaa Oy:n kanssa palvelusopimuksen web-myyntilaskutuksen käytöstä. Tällöin saat käyttöösi järeän ammattilaisohjelman jolla hoitaa yrityksesi laskutus. Ja mikä parasta – laskut ovat reaaliaikaisesti myös kirjanpidossa.

Jos haluat palvelun vielä astetta pidemmälle, niin ulkoista myös myyntireskontran hoito. Tällöin Satu vastaanottaa viitesuoritukset, lähettää maksukehoitukset ja tarvittaessa hoitaa erääntyneet laskut myös perintätoimiston hoidettavaksi.

Yrittäjä, tiedäthän että oman yrityksesi oikea-aikainen laskutus, saatavien seuranta ja mahdolliset perintätoimet ovat ensiarvoisen tärkeitä. Haluathan varmistaa sen, ettei yrityksesi syyttä suotta joudu itse maksuvaikeuksiin! Ota yhteyttä!

Ostoreskontra ja maksatus

Haluatko ulkoistaa myös ostolaskujen hoidon sekä maksatuksen? Yrittäjä – ota yhteyttä – kartoitetaan yrityksesi tarpeet ja mietitään niihin kannaltasi järkevin ratkaisu.

Kun myös osakirjanpidot (osto-ja myyntireskontrat) on ulkoistettu ammattilaiselle, niin se mahdollistaa entistä ajantasaisemman historiatiedon ja mikä tärkeintä – ennusteiden laatimiseen.