12.4.2015

Sisäinen laskenta

Kustannuspaikkalaskenta

Toimiiko yrityksesi usealla eri paikkakunnalla tai kenties samalla paikkakunnalla useassa eri toimipisteessa, mutta tällä hetkellä et saa luotettavaa tietoa paikkakunta-tai toimipistekohtaisesta kannattavuudesta? Tili-Saarimaa Oy:ltä saat omien tarpeittesi mukaista kohdelaskentaa. Kerro tarpeesi niin räätälöidään Sinulle raportit! Ota yhteyttä.

Projektilaskenta

Toimiiko yrityksesi toimialalla, jossa tilikausien yli jatkuva projektilaskenta on ehdoton edellytys tai kaipaatko projektilaskentaa kenties esim. sidosryhmäraportoinnin vuoksi?

Tili-Saarimaan Sadulla on vuosien kokemus mm. erilaisista tekes-projekteista – niiden laskelmista ja raportoinneista. Projektilaskelmia tarpeeseen kuin tarpeeseen, ota yhteyttä.

Kustannus-, hinnoittelu yms.laskelmat

Onko yrityksesi tuotteiden/palveluiden hinnoittelu oikein? Tili-Saarimaa Oy antaa yrittäjille sekä tärkeitä hinnoittelun aputyövälineitä että konsultoivaa apua hinnoittelulaskelmien laadintaan. Tiedäthän, että oikea hinnoittelu on kaiken a ja o! Liian korkea hinta – tuotteellasi tai palvelullasi ei ole kysyntää – liian alhainen hinta – kysyntää riittää, mutta pian olet itse ongelmissa; laskut jäävät maksamatta puhumattakaan, että saisit itsellesi palkkaa.