12.4.2015

Taloushallinnon konsultointi

Kassavirtalaskelmat

Vanha sanonta Cash is King on totta tänäänkin!

Tärkeimpiä ja käytetyimpiä konsultointipalveluita on Tili-Saarimaan säännöllisesti asiakkailleen tuottamat kassavirtalaskelmat.

Parhaimpaan lopputulokseen ja ennakoitavuuteen päästään jos yhteistyössä laadimme yrityksellesi kuukausikohtaisen budjetin, jonka perusteella kassavirtaennuste laaditaan. Muitakin toimivia vaihtoehtoja kassavirtaennusteen laatimiselle on. Ota yhteyttä niin kerron lisää.

Budjetointi

Katse eteenpäin, ei pelkästään peruutuspeiliin!

Tuloslaskelmilla, taseilla ym. on oma tehtävänsä (mm. verotuksen peruste) mutta yrittäjän tärkein fokus pitää olla tulevaisuudessa.

Historialaskelmia hyväksi käyttäen Tili-Saarimaa laatii yhteistyössä kanssasi yrityksellesi budjetin. Kuukausibudjetin laadinnan jälkeen liiketoimintasi kehityksen seuranta on ennakoivampaa, nopeampaa ja ennen kaikkea ratkaisukeskeisempää. Selkeästi budjetista poikkeavat toteutumat antavat Sinulle heti konkreettista tietoa niistä osa-alueista, joihin fokuksesi pitäisi keskittyä. Tai jos toteutumat ovat kutakuinkin budjetin mukaiset, niin tiedät, että sinne ollaan menossa mihin tavoitekin on asetettu. Siirrätkö katseesi jo tänään eteenpäin – ota yhteyttä.