Trides Oy

Miten päädyin Tili-Saarimaan asiakkaaksi

Löysin Tili-Saarimaan internetistä. Minulle oli tärkeää, että tilitoimisto sijaitsisi lähellä omaa yritystäni. Satu on myös itse yrittäjä, joten yhteistyö hänen kanssaan kiinnosti. Aikaisemman tilitoimistokumppanin palveluihin ei kuulunut yritysneuvontaa.

Lisäarvoa saan

Sadulta tulee hyviä ideoita. Esimerkiksi, jos tulevaisuus on näyttänyt epävarmalta, olen voinut ryhtyä hänen neuvostaan toimenpiteisiin, jottei yritykseni kohtaisi hiljaisia hetkiä.

Sähköinen taloushallinto

Sähköisyys on edistys aiempaan, sillä olen voinut unohtaa paperien toimittamisen ja säilömisen. Laskut on helppo lähettää Procountorin avulla ja ne menevät suoraan kirjanpitoon, joka on aina ajan tasalla. Lisäksi tiedän, kuinka paljon minulla tulee olemaan rahaa esimerkiksi kuun lopussa. Myös kaikki talletettavat dokumentit säilyvät sähköisesti, eikä niitä tarvitse enää laittaa kansioihin.

Parasta yhteistyössämme

Parasta palvelussa on Sadun hyvät neuvot ja se, että kaikki toimii hyvin hänen kanssaan. Myös henkilökemiamme toimivat hyvin ja voimme keskustella hänen kanssaan kaikesta kunnolla. Hän myös tuntee yritykseni asiat läpikotaisin.